Samenwerken?

Er is alle reden om in actie te komen: voor je eigen gezondheid of die van je medewerkers. En het mooie is: met kleine aanpassingen zijn grote resultaten te behalen! Het is voor mij een uitdaging om anderen te inspireren en ik leer er ook zelf tekens weer van. Ik deel mijn ervaringen graag met jullie!

50% van de Nederlandse bevolking heeft overgewichtNederlanders zitten 9 uur per dagMaar 44% voldoet aan de GezondheidsrichtlijnEen zieke medewerker kost gemiddeld € 300 per dag

Samenwerken?

Er is alle reden om in actie te komen: voor je eigen gezondheid of die van je medewerkers. En het mooie is: met kleine aanpassingen zijn grote resultaten te behalen! Het is voor mij een uitdaging om anderen te inspireren en ik leer er ook zelf tekens weer van. Ik deel mijn ervaringen graag met jullie!

50% van de Nederlandse bevolking heeft overgewichtNederlanders zitten 9 uur per dagMaar 44% voldoet aan de GezondheidsrichtlijnEen zieke medewerker kost gemiddeld € 300 per dag

Inspiratie-sessies

Samen de weg naar een gezond en gelukkig bestaan verkennen. Interactief: je blijft niet op je stoel zitten, maar je komt in beweging! In de vorm van mijn 10 stappen naar een gezond en gelukkig leven, of in een op maat samengesteld programma.

Onder andere NS, KBO-PCOB en de Vitality Experience gingen je voor.

Webinars

Tips en tricks over voeding, bewegen, slaap en mentale gezondheid: ze komen ook voorbij in mijn webinars. Alleen of samen met gezondheids-jouraliste Wies Verbeek, desgewenst met polls en vragen van de deelnemers. Eerder vonden ze plaats voor medewerkers van onder meer het Rode Kruis, ANBO en het tijdschrift Nouveau.

Podcasts

Een podcast biedt je bedrijf de mogelijkheid om jouw boodschap op een persoonlijke en informatieve manier te verspreiden. Zoals Wies Verbeek en ik deden in de podcast-serie JONG BLOED over de wereld van fitness, voeding en anti-aging. Naar dat model kan een podcast op maat worden samengesteld: over uiteenlopende onderwerpen, met gesprekken met experts en bn’ers.

Over deze en andere manieren om samen de weg in te slaan naar een gezond en gelukkig leven, met minder ziekteverzuim en burnouts, ga ik graag met jullie in gesprek. Als samensteller, presentator of moderator.

Voor onder andere onderstaande organisaties mocht ik medewerkers, leden en abonnees inspireren tot een gezond en gelukkig leven:

Reviews

Jaap heeft met zijn enthousiasme het Vitality Experience Festival een extra boost gegeven. Als actieve vijftiger en bekende presentator past hij goed bij de doelgroep en onze sociale en vitale missie. Jaap zweepte de festivalgangers op en nam zelf actief deel, wat zorgde voor een leuke binding en dynamiek met bezoekers. Ik zou hem zeker aanraden als dagvoorzitter/host van een event! 

Michiel van den Berg
Co Founder Klup

De bijdrage van Jaap aan ons festival was ongekend! Zowel vooraf door het stellen van de juiste vragen en suggesties over zijn inbreng als tijdens de dag zelf. Veel energie en betrokkenheid bij het concept en de deelnemers – de bijdrage van Jaap tilt ons festival naar een hoger plan!

Jelte Bakker – Vintage Society
(bureau gericht op oudere doelgroepen)

Bij het webinar Jong Bloed hing ik aan de lippen van Jaap en Wies. Ze weten niet alleen mega-veel, maar het afgetrainde lichaam van Jaap is ook nog eens het bewijs dat het écht loont om fit & gezond ouder te worden. Daarnaast is de meerwaarde van dit webinar dat je Jaap en Wies live vragen kon stellen. Vlot, ad-rem, kundig reageerden ze overal op. Weer zo’n proeve dat met een slimme levensstijl ook je hersens goed in vorm blijven. Aanrader!

Claudia Straatmans
Hoofdredacteur Nouveau

Op 29 maart ’23 organiseerde 111.nl de inspiratiesessie ‘Is jouw bedrijf gezond genoeg’ in Amersfoort. We hadden Jaap Jongbloed gevraagd als moderator en hij vervulde deze rol met verve. Jaap had zich goed voorbereid, scherp, met kennis van zaken en verbond de verschillende onderdelen met humor aan elkaar. De samenwerking gedurende het proces hebben we als zeer positief ervaren.

Maria Menger
CEO 111.nl

Jaap en ik werden aan elkaar gekoppeld vanwege onze gemeenschappelijk belangstelling voor een fit en gezond leven. Met Jaaps passie voor sport -het liefst zou Jaap heel Nederland in beweging krijgen- en mijn interesse op het gebied van leuk en gezond ouder worden, moesten we maar eens met elkaar praten…

Jaap kwam met het idee om een podcast te maken. We bedachten een format waarin we wetenschappers het hemd van het lijf vroegen, en waarin we leuke en praktische tips en wetenswaardigheden gaven op het gebied van beweging, voeding, geluk en goed ouder worden.

Het werd een groot succes, vooral dankzij Jaap. Niemand zo perfectionistisch als hij. Je krijgt bij hem gegarandeerd iets goeds. Als je een tegenpool zoekt van Jantje van Leiden dan moet je bij Jaap Jongbloed zijn. Die man beschikt ook nog eens over zoveel talenten. Presenteren is er slechts een van. Hij is goed in het bedenken van creatieve invalshoeken en formats, verdiept zich als geen ander in het onderwerp en de doelgroep en kan ook nog eens goed schrijven. Inmiddels geven we samen webinars en presentaties voor bedrijven en instellingen.

We bereiden het goed en strak voor waardoor ik altijd precies denk te weten wie wanneer het woord neemt en welk onderwerp aan de beurt is. Maar tijdens de presentatie komt Jaap iedere keer onverwacht met een anekdote of vraag naar voren: zeg Wies vertel nou eens dat verhaal over… of zag ik jou laatst niet…En dat levert altijd iets vermakelijks op. Bij Jaap krijg je nooit een saai verhaal. Hij houdt van uitdagen, altijd op een leuke manier. Het is een man met wie het fijn samenwerken is.

Wies Verbeek
Oprichter van BLOW.nl en auteur van ’n Beetje Leuk Ouder Worden, 101 verrassende en bewezen tips.